Samlet identitetspakke

Identiteten skal underbygge og understrege de værdier og de ambitioner, der er fastsat for kommunen, og i alle sammenhænge sende ensartede signaler og berette samme historie.

Det er dette, der skal styre udviklingen og designet af de forskellige identitetsbærende elementer. De er ikke enkeltstående staffage-figurer. De skal fra starten designes og programmeres, så de fungerer optimalt – både hver for sig og sammen, arbejder i samme retning og ikke mindst er til at håndtere og bruge i praksis.

De enkelte elementer skal alle være en integreret del af et samlet program, som forklarer og definerer elementerne, sætter dem ind i sammenhæng og gør brugen af dem let og smidig.

Designprogrammet skal ligge let tilgængeligt for alle brugere, fx på kommunens intranet, og være struktureret på en måde, så det er til at forstå og let at finde det, man har brug for.

 

 

Samlede designprogrammer er vores primære arbejdsområde. Vi har ikke mindst erfaring fra virksomhedsfusioner, hvor forskellige kulturer, historier, traditioner og vaner skal smeltes sammen i en ny, entydig og markant identitet, der skal bringe den nye enhed sikkert og målrettet fremad. Med et design-program fra Scandinavian Branding får man bl.a.:

· Specialudviklet logo/bomærke/våbenskjold

· Grundelementer (farver og typografi)

· Versioneringer til afdelinger og sektioner

· Implementering på udvalgte standard kor-respondanceemner (brevpapir, kuverter etc.)

· Design Guidelines, der sikrer en hensigts-mæssig og ensartet daglig og fremtidig brug

· Opfølgende serviceeftersyn (efter 10-12 mdr.)